Oreste Teodorescu vrea să o dea pe Elena Udrea în judecată: Îmi rezerv dreptul să o acționez în justiție pentru calomnie

Oreste Teodorescu, contactat telefonic la România TV, a comentat afirmațiile Elenei Udrea cu privire la persoana sa, punctând care va fi următoarea sa mișcare în această situație.

„În primul rând, domnia sa trebuie să aducă niște dovezi pentru că a făcut niște afirmații, defăimătoare, în ceea ce mă privește. Dacă domnia sa nu va putea să probeze, și nu va putea să probeze sub nicio formă pentru că afirmațiile sale sunt mincinoase, eu îmi voi rezerva dreptul să o acționez în instanță pentru calomnie. Acum sunt foarte mulți care spun că calomnia și insulta nu mai sunt pedepsite de Codul penal, dar ele sunt pedepsite de Codul Civil. Iar eu nu doresc să îi mai fac sau să îi mai adaug în plus multor ani pe care îi va satisface bine Doamna Udrea în ceea ce urmează, ci eu o să mă îndrept, conform Codului Civil, pe anumite pagube materiale, pentru că eu, lucând în media, și operând cu capitalul meu de imagine, orice defăimare îmi produce un neajuns din punct de vedere financiar. Iar afirmațiile doamnei Udrea, în ceea ce mă privește, eu le consider calomnioase și injurioase”, a declarat Oreste Teodorescu la România Tv.

Citește și: Elena Udrea-Oreste Teodorescu. Dragoș Pătraru: Altele sunt problemele lui Oreste

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel