Elena Udrea-Oreste Teodorescu. Dragoș Pătraru: Altele sunt problemele lui Oreste

Joi seară, la "Starea Nației", de la TVR 1, Dragoș Pătraru a făcut referire la declarația făcută de Elena Udrea conform căreia Oreste Teodorescu i-ar fi cerut bani.

"A început doamna Elena Udrea să dea nume. Nume și prenume. Oreste Teodorescu nu a rămas fără reacție la acuzele Elenei Udrea cum că i-ar fi cerut bani. Mi-a fost greu să găsesc această reacție pe pagina lui de Facebook. Se pierde printre postări de genul "Ochiul atotvăzător care controlează omenirea", "Noua ordine mondială" și... desigur... un top al celor mai violente zodii. Cum ar veni... altele sunt problemele lui Oreste, nu? Omul joacă într-o ligă superioară cu daci, masoni și civilizații extraterestre. Nu știu de ce ține Udrea să-l implice în bălăcareala ei cu serviciile secrete. Oreste este ocupat, mă. Vrea să dea peste cap Noua ordine mondială", a zis Dragoș Pătraru.

"Oreste neagă și faptul că ar fi ofițer acoperit. Aici îl cred. Nimeni din servicii nu cred că are chef să citească note informative interminabile despre Zamolxis sau extratereștri", a mai spus Dragoș Pătraru la TVR 1.

VEZI ȘI: Oreste, FĂCUT PRAF de Andreea Pora în direct, la România TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel