Oreste Teodorescu, replică la acuzațiile Elenei Udrea: „M-a cam descalificat intelectual”

Oreste Teodorescu a fost numit, miercuri seara, de către deputatul Elena Udrea, printre persoanele care ar fi apelat la ajutorul acesteia sau care sunt ofițeri acoperiți.

„A folosit trei predicate, dintre care doar unul m-a deranjat mai tare decât celelalte două. Dânsa a insinuat că în urma războiului dintre ea și dl. general Coldea, niște oameni, probabil ai serviciilor secrete, niște oameni răi și nenorociți, ai serviciilor secrete, desigur, au tăbărât pe domnia sa. Printre care m-a citat și pe mine, apropo de jurnaliștii acoperiți ai presei. Ceea ce pur și simplu m-a amuzat, nu m-a deranjat deloc. Numai că i-am amintit doamnei Udrea că din 2001 eu sunt propriul meu angajat și atunci aș fi fost un ofițer acoperit care s-ar fi turnat pe sine însuși. Dacă dânsa poate produce vreo probă că aș fi, eu o să mă dau singur afară din firmele pe care le conduc și din site-urile de presă pe care le dețin pentru că nici eu nu sunt de acord cu acoperirea ofițerilor. Deci asta cu ofițerul pe mine nu m-a deranjat foarte tare”, a explicat Oreste Teodorescu.

Citește și: Valeriu Turcan, răspuns la acuzaţia Elenei Udrea: Când ai probleme penale acuzi

„Asta cu banii, că mi-a dat bani, asta m-a enervat! Dar nu m-a deranjat foarte tare pentru că înțeleg defăimarea. Însă, să mă aduci în proximitatea domnului Rizea, asta m-a deranjat foarte mult. Că sunt ofițer acoperit, că m-a mituit doamna Udrea, e ok! Dar acuma că sunt și coleg cu domnul Rizea la acoperirea asta, m-a cam descalificat un pic intelectual”, a declarat acesta la „Jocuri de Putere” de la Realitatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel