Valeriu Turcan, răspuns la acuzaţia Elenei Udrea: Când ai probleme penale acuzi

Valeriu Turcan, unul dintre numele menţionate de Elena Udrea că i-ar fi cerut bani, a reacţionat, în direct, la Digi 24.

'Am apărat un principiu: dacă tu spui, după opt ani în care ai lăudat SRI de dimineața până seara, pe dl. Coldea, pe dl. Maior, că e o problemă cu ei, că fac poliție politică, înseamnă că au făcut poliție politică și în ceilalți ani, deci tu ai tăinuit, ai fost complice', a spus Valeriu Turcan, la Digi 24.

El a adăugat: 'Eu am criticat chiar aseară SRI pentru această glumă de control parlamentar. Când ai probleme penale acuzi, pe chestii inventate, fără să produci vreo dovadă, un serviciu de informații și un prim adjunct pe care acum un an îi lăudai? Ce să înțeleg, că undeva e o problemă că ți-ai schimbat abordarea față de acel serviciu din cauza problemelor penale pe care le ai'. 

Elena Udrea a spus că va face mai multe dezvăluiri în legătură cu mai multe persoane care i-au cerut bani. Printre numele vehiculate se numără Raluca Turcan, Valeriu Turcan, Cristian Rizea și Oreste Teodorescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel