Om de afaceri, previziune SUMBRĂ pentru scena politică: La un pas de dezastru-exclusiv

Previziune sumbră pentru România a unui candidat PSD în cazul în care mediul economic și mediul politic nu-și vor da mâna pentru bunăstarea României, mai ales că, până acum, la politicieni a existat doar "o ideolologie a propriului interes și a banului în buzunar".

CONSTANTIN TOMA, patronul Grup Romet și candidatul PSD la primăria Buzău, a fost rugat la interviul acordat pentru DC News să comenteze faptul că în prag de campania electorală pentru alegerile locale se pun în discuții idei de stânga, de dreapta, iar în București, prin desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL la Primăria Capitalei se reambalează tema mineriadelor a protestelor.

"Partidele nu cred că realizează nici în ultima clipă că sunt aproape de un mare dezastru. Dacă nu se vor transforma vor dispărea, se vor întâmpla evenimente în țara asta care nu vor mai putea fi controlate. Partidele trebuie să se transformae sau să apară unele noi care chiar să dezvolte această țară. Dacă nu există o armonie între mediul economic și mediul politic astfel încât să se ajute această tară, nu vom realiza nimic", a declarat Constantin Toma.

Potrivit candidatului PSD, politicienii nu tratează cu responsabilitate dezvoltarea economică a României.

"Nu a existat nicio ideologie de dreapta, nici ideologie de stânga, ci o ideologie a propiului interes și al banului în buzunar. Trebuie schimbat acest lucru", a atras atenția Constantin Toma.

Acesta a adăugat că președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a făcut un mare act de curaj propunându-l candidatul partidului la Primăria municipiului Buzău.

"Pentru că vin din tagma nemulțumiților cu ceea ce se întâmplă în jurul meu și cred că pot schimba ceva cu experiența mea", a explicat Constantin Toma.

Declarația lui Constantin Toma de la minutul 48:20

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel