Olivia Steer a prezentat o rețetă delicioasă de papanași fierți.
Cum se prepară? Iată rețeta:
'Papanașii fierți, din brînză dulce cu pesmet se fac in 15 minute și sînt una dintre cele mai benigne și rapide rețete de dulciuri non-raw-vegan, pe care le cunosc. În apa pre-încălzită la vreo 80-90 de grade Celsius, se așează cu grijă, să nu se sfărîme, mingiuțe modelate în palmele umezite, făcute dintr-un amestec de 250 de grame de brînză dulce, un pumn de griș integral și bio, un ou de țară și o lingură de zahăr brun sau melasă. Papanașii sînt fierți cînd se ridică singuri (!) la suprafață, să ia o gura mare de aer, ca după o lungă și nefirească izolare, și abia atunci se tăvălesc, drept consolare, în tava cu pesmet, înmuiat într-o lingură de unt topit, stropit cu zahar nerafinat. Hai, liberare!' a scris Olivia Steer, pe pagina sa de Instagram.
Vezi această postare pe Instagram
Papanașii fierți, din brînză dulce cu pesmet se fac in 15 minute și sînt una dintre cele mai benigne și rapide rețete de dulciuri non-raw-vegan, pe care le cunosc. În apa pre-încălzită la vreo 80-90 de grade Celsius, se așează cu grijă, să nu se sfărîme, mingiuțe modelate în palmele umezite, făcute dintr-un amestec de 250 de grame de brînză dulce, un pumn de griș integral și bio, un ou de țară și o lingură de zahăr brun sau melasă. Papanașii sînt fierți cînd se ridică singuri (!) la suprafață, să ia o gura mare de aer, ca după o lungă și nefirească izolare, și abia atunci se tăvălesc, drept consolare, în tava cu pesmet, înmuiat într-o lingură de unt topit, stropit cu zahar nerafinat. Hai, liberare!
O postare distribuită de Olivia Steer (@oliviasteer) peMai 5, 2020 la 4:06 PDT
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News