Urmărește emisiunea live


Oana Zamfir, dezvăluire după tragedia Colectiv. Vizat: Raed Arafat

Oana Zamfir, miercuri seară, la Antena 3 a făcut un scurt comentariu după ce Raportul Corpului de control al premierului privind intervenția de urgență la incendiul din clubul Colectiv a fost dat publicității.

Jurnalista a povestit că în noaptea tragediei de la Colectiv a fost la spital și a văzut exact cum s-a desfășurat totul.

"Lucrurile din acel raport nu mi se par doar deplasate, ci unele dintre ele mizerabile. Spun asta pentru că am trăit foarte conștient respectiva noapte a tragediei fiind la unul dintre spitalele extrem de importante în mecanismul de atunci, la Spitalul Universitar din Capitală. Am văzut cum s-au gestionat resursele, cum venea și pleca aparatură între spitale, iar acest lucru era coordonat și de Raed Arafat, și de Nicolae Bănicioiu. Oamenii aceștia au făcut enorm. Ce-am văzut în noaptea aceea nu îmi poate lua nimeni. Eu știu cum a plecat aparatura spre diferite spitale pentru că nu existau pentru arși", a zis Oana Zamfir la Antena 3.

[citeste si]

"Îmi aduc aminte foarte intens trăirile mele de atunci pentru că am plecat din redacție cu inima cât un purice. Mergeam spre spital și mă gândeam ce haos voi găsi acolo. Nu a fost așa. Era ora 01.30 când am intrat în spital, era liniște, toate erau la locul lor, pacienții deja erau tratați. Liniștea aceea a fost extraordinar de surprinzătoare. Nu alerga nimeni bezmetic pe holuri, medicii erau stăpâni pe situație", a mai zis jurnalista în emisiunea "Sinteza zilei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel