EXCLUSIV  Oana Florea, propunere pentru relansarea sportului: Vorbesc ca politician şi fost sportiv - VIDEO

Florin Răvdan / 15 dec 2019 / 16:17 Salveaza PDF Comentarii

Deputatul PSD Oana Florea a lansat o propunere pentru relansarea sportului românesc în cadrul evenimentului "UPGRADE ROMANIA: SĂNĂTATE PRIN SPORT. SPORTUL, MINA DE AUR A ECONOMIEI", organizat de DC Media Group.

"Vă vorbesc nu numai ca politician, ci şi ca fost sportiv. Dansul clasic nu ştiu dacă este musai un sport, ci mai degrabă o artă. Ar fi păcat să se întâlnească atâţia oameni aici şi să rămânem fără finalitate. În calitate de parlamentar pot promova orice iniţiativă legislativă care mi se pare bună pentru societate. Asta nu este numai bună, ci chiar necesară.

Vă propun să formăm un grup de lucru, două-trei persoane de aici care ştiu despre ce este vorba, să stabilim nişte întâlniri şi să creionăm un proiect legislativ şi să îl susţinem în faţa comisiilor de specialitate. Asta pentru că este extrem de important, vorbim de generaţiile care vin, este un proiect cu bătaie lungă. Lucrurile se fac nu peste noapte, ci etapizat, deci dacă muncim acum este posibil să culegem roadele peste câţiva ani", a declarat deputatul PSD. 

 

Mai multe în VIDEO:

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28