Oana Băluță, reacție DURĂ după scuzele vloggerului "Colo". "Nu e nicio caterincă"

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Oana Băluță a reacționat dur după ce vloggerul Colo, cel care a stârnit controverse în ultimele zile, și-a cerut scuze printr-un vlog. 

"Încadrarea acelui mesaj care instigă la viol sub umbrela protectoare a glumei riscă să ducă discuția în eternul conflict dintre (in)acceptabilitatea morală a glumelor despre viol și violență versus libertate de exprimare. Vloggerul face acestă încadrare: a fost o glumă. Însă în clipa în care ai pășit în zona instigării la viol, violență sexuală, ai părăsit bine de tot tărâmul glumelor.

Simplu spus: nu e nicio caterincă în ceea ce a înregistrat despre fetele de 15-16 ani. Ba mai mult. Caterinca fuge ea la Poliție dacă mai aude că video-ul este glumă", a scris Oana Băluță pe pagina de Facebook.

"Demnitatea fetelor a fost afectată"

"Mi-aș dori să înțelegem cât mai mulți că violența nu e bună. Nu e bună nici măcar ca subiect de glumă, cu atât mai mult cu cât e vorba de o formă radicală de violență precum violul, mai exact viol asupra unor fete minore.

Scuzele se oferă în primul rând fetelor, femeilor, nu celor din industrie. Demnitatea fetelor a fost afectată, împotriva lor s-a manifestat în video.

Între ceea ce spui și fapte e nevoie să fie coerență. Nu e suficient să spui că respecți femeile, facă ceea ce faci este exact opusul a ceea ce spui. Sper să fie ultimul text pe care îl mai scriu despre ins".

Citește și: Vloggerul Colo, anchetat de Poliţia Capitalei. "Îmi cer scuze. Respect toate femeile" - prima reacţie a tânărului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel