EXCLUSIV  O ZODIE își poate SCHIMBA destinul la 180 de grade: "Îndrăzniți chiar de LUNI. Va fi foarte bine!"

Cuplu
Cuplu

Pentru o zodie, îndrăzneala trebuie să fie literă de lege, în perioada 10 - 16 august.

"Of, ce săptămână! Luați cuvântul, zilele acestea. Îndrăzniți, în cazul în care au fost schimbări la locul de muncă și ați fost expuși schimbărilor, dar nu vi s-au comunicat, nu ați fost integrați în schimbare. Mergeți, chiar de mâine (n.r. - luni), când Mercur face careu cu Uranus, și spuneți ce doriți, fiți transparenți, fiți onești. Aveți mare nevoie să fiți onești, zilele acestea. Cu cât veți mai onești, cu atât veți avea mai mult de câștigat. Dar să nu vă victimizați, ci să vă susțineți punctul de vedere.

Nu ignorați schimbările care se produc în viața voastră, ele sunt. Nu trebuie să vă închideți în voi și să vă blamați, din contră. Dacă se întâmplă ceva, nu este vina voastră, nu depinde totul de voi. Știu, sună ca dracu, nu ne place, doar Leul este atotputernic, însă recomandabil este să îndrăzniți. Faceți asta, că este foarte bine! 

În zona relațională, nu este o perioadă înflăcărată, nu miroase a dragoste de-o vară, asta e o perioadă în care să stați mai mult cu voi, dacă sunteți singuri, iar cei care sunt într-o relație, le-aș recomanda să nu insiste pe lângă partener să ieșiți, să mergeți undeva, ci stați mai mult doar voi doi, stați mai ascunși de ochii lumii", este mesajul transmis de astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, pentru nativii Lei.    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel