O polițistă și-a împușcat mama și copilul - update 2

Poliție
Poliție

O polițistă și-a împușcat mama și copilul, informează Antena 3.

O poliţistă din Târgu-Jiu şi-a împuşcat mortal mama, în localitatea Băleşti din judeţul Gorj. Conform sursei citate, mai întâi și-ar fi împușcat mama, apoi copilul, după care, folosind aceeași armă, s-a împușcat în cap.

Vârsta copilului nu se cunoaște până în acest moment. Doar el prezintă semne vitale, fiind transportat de urgență la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Poliţista ar lucra la Transporturi Feroviare, fiind soţia unui poliţist din Poliţia Mătăsari.

A fost demarată o anchetă.

Update 1: Femeia era în concediu de maternitate.

Update 2: Bebeluşul de 6 luni al poliţistei fusese transportat la spital cu leziuni în zona capului. Din păcate, a decedat, conform Agerpres. Potrivit Compartimentului de Informare şi Relaţii Publice al IPJ Gorj, duminică, în jurul orei 19.00, un poliţist din cadrul Postului de Poliţie comunal Mătăsari a sesizat, prin apel 112, că soţia sa, agent de poliţie la Transporturi Feroviare Târgu-Jiu, încadrată în 2006, şi-a împuşcat mortal mama, în zona toracelui, după care s-a împuşcat în cap, folosind pistolul din dotarea acestuia. Deplasându-se la faţa locului, în comuna Băleşti, sat Ceauru, judeţul Gorj, în interiorul locuinţei, poliţiştii au găsit şi un minor, în vârstă de 6 luni, care a fost transportat la spital, cu leziuni în zona capului. Poliţista a fost găsită căzută, lângă uşa de la intrarea în locuinţă, cu pistolul lângă ea, iar mama acesteia într-o cameră, în pat.

'La acest moment, poliţiştii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii acestui eveniment. Precizăm că poliţista a fost testată psihologic ultima dată în luna mai a anului 2017, înainte de a intra în concediu maternal', au informat reprezentanţii IPJ Gorj.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel