O nouă vedetă în familia Intact. "ESTE OMUL ZILEI"

George Natsis, unul dintre cei mai buni compozitori si muzicieni ai României, vine la Antena 1 împreună cu bandul său, unul dintre cele mai lăudate şi căutate banduri de muzică live.

Astfel, alături de el vor veni la Antena 1 nucleul trupei format din toboşarul Vlad Popescu, unul dintre cei mai apreciaţi toboşari din România şi chitaristul Nicu Patoi, cel mai bun chitarist din ţară, artist ce face parte şi din trupa juratului X Factor, Ştefan Bănică Jr.

VEZI ȘI: INTERVIU. Andreea Berecleanu, despre o poveste TULBURĂTOARE. "Copiii mei au fost mișcați de gestul lui"-VIDEO

Alături de aceştia vor performa şi clăparul Sorin Dragoş împreună cu trei suflători. Trupa condusă de George Natsis va asigura muzica live a super show-ului „Dancing with the Stars".

„Este un format care necesită multă versatilitate din partea noastră, trebuie să acoperim o mulţime de stiluri, iar provocarea este mare. Show-ul va fi, în buna noastră tradiţie, unul spectaculos. Mă bucur că va exista şi la noi aceeaşi formulă pe care am văzut-o şi labandul show-ului din SUA", a declarat George Natsis.

Despre mutarea la Antena 1 acesta a adăugat: „Pentru noi este o continuare a lucrului pe care l-am început cu echipa coordonată de Mona Segall acum mai bine de 6 ani. Rămânem alături de aceeaşi echipă, doar proiectele la care vom lucra sunt altele".

„Dancing with the stars" aduce pe ringul de dans de la Antena 1 perechi formate din vedete şi dansatori profesionişti care luptă prin diverse stiluri de dans pentru a câştiga marele premiu, evoluţia lor fiind notată atât de juriu, cât şi de telespectatori. Show-ul are la bază cel mai spectaculos format de dans din întreaga lume, oferind un spectacol total celor aflaţi în faţa micilor ecrane.

Jurnalul Naţional îi urează bun venit lui George Natsis în familia Intact şi îl declară Omul Zilei, scrie Jurnalul Național.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel