INTERVIU. Andreea Berecleanu, despre o poveste TULBURĂTOARE. "Copiii mei au fost mișcați de gestul lui"-VIDEO

Andreea Berecleanu a acordat un interviu pentru DC News în care a vorbit despre câteva momente de suflet, surprinse în trei fotografii, care i-au schimbat viața și au făcut-o să se gândească, încă o dată, la lucrurile care contează cu adevărat.

Îndrăgita vedetă, aflată pe pitoreștile străzi ale Parisului, a surprins niște imagini care cu greu pot fi uitate. Despre aceste fotografii pline de gânduri și sentimente, ne-a vorbit Andreea Berecleanu. Fotografiile au fost postate și pe contul personal al vedetei de la Antena 1.

DC News: Cum au decurs filmările de la Paris? Despre ce este vorba mai exact?

Andreea Berecleanu: Am petrecut o scurtă vacanță cu copiii la Disneyland, iar duminică ne-am întâlnit cu niște prieteni la Paris și ne-am plimbat pe străzi. A fost un weekend plin, care a coincis și cu Ziua Copilului. La una dintre terasele din fața Centrului Georges Pompidou, unde obișnuiesc să mănânc omletă sau melci, de câte ori ajung prin preajmă, am trăit această experiență.

DC News: Ați scris pe contul de Facebook că imaginile fac parte dintr-o serie de cadre pe care le-ați trăit, nu le-ați tras. Spuneți-ne un moment emoționant sau un moment care v-a oferit o lecție de viață la Paris.

Andreea Berecleanu: În fiecare zi trăim lecții dacă știm să le vedem, dacă ne stârnesc emoția și ne fac să trasărim, din orice motiv. Nu am fost niciodată subjugata unei presiuni care să mă facă să uit de ce este în jurul meu, care să fie mai puternică decât ceea ce e în concordanță cu mine. În plus, de fiecare dată, încerc să imortalizez aceste momente. Ori le scriu, ori le țin minte, ori le fotografiez sau filmez. Revin la ele cu bucurie sau le împărtășesc. Eva și Petru au fost mișcați de imaginea acestui om și de gestul lui. Au stat zeci de minute doar să-l privească.

DC News: Care este povestea imaginii cu bătrânul care hrănește porumbeii?

Andreea Berecleanu: Până să apară el, erau câțiva porumbei. În câteva secunde, au venit de pretutindeni, sute. L-au înconjurat, l-au îmbrățișat, l-au ciugulit, îl așteptau. El era un reper pentru aceste păsări și ele pentru el. De fapt, cred că pentru el era singurul reper. Un om sărman, copleșit de o viață grea, care cred că doarme pe unde apucă. Dar care trage după el un sac plin de grăunțe și firimituri. Iar acel sac este roșu aprins, în contrast cu lumea lui, dar în perfect acord cu lumea păsărilor. Ele adoră culorile aprinse. Povestea lui este în interpretarea fiecăruia dintre noi, este un tip de emoție subiectivă. Dar nu te lasă indiferent.

DC News: În cartea "Porumbelul" a lui Patrick Suskind este vorba despre o confruntare dintre sine și restul lumii. Ce sentimente aveți în fața imaginilor, referindu-vă la această carte?

Andreea Berecleanu: Este oglindirea personajului principal în privirea înfricoșătoare a porumbelului care îi invadase rutina existențială. Este despre cum ne poate schimba viața o întâmplare, o revelație, un moment.

SURSA: FOTO & VIDEO Arhivă personală Andreea Berecleanu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel