O minoră și mama ei au fost bătute în plină stradă. Imagini cu impact emoțional / VIDEO

O minoră și mama ei au fost bătute în plină stradă. Imagini cu impact emoțional / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
O minoră și mama ei au fost bătute în plină stradă. Imagini cu impact emoțional / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Două femei din județul Constanța au fost lovite și agresate din un individ. Conflictul a avut loc pe stradă și a fost filmat de martori.

Un individ din comuna Castelu (Constanța), a lovit o femeie și a agresat-o pe fiica acesteia, în urma unor dispute. Totul s-a întâmplat în văzul tuturor, ziua în amiaza mare, pe stradă.

Potrivit unor filmări apărute în spațiul public, bărbatul, destul de violent la prima vedere, se vede cum o lovește în cap pe o femeie, în timp ce fiica acesteia, o minoră de 12 ani, țipa disperată. Din câte se pare, agresorul a băgat-o în mașina personală pe minoră, împotriva voinței ei, însă aceasta a deschis portiera și a scăpat. Însă individul se vede cum o aleargă, o înjură și o scuipă de față cu toată lumea.

Mai mult decât atât, acesta intră în conflict verbal cu mai multe persoane aflate de față, care le îndeamnă pe cele două victime, mamă și fiică, să cheme poliția. Polițiștii au deschis dosar penal pentru loviri și alte violențe.

IPJ Constanța, răspuns

”În cursul zilei de ieri, în jurul orei 17.40, polițiștii Secției 4 Rurală Medgidia au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, de 39 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, pe o stradă din satul Nisipari.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, în urma unui conflict spontan între copiii minori ai celor două persoane, bărbatul în cauză, de 59 de ani, ar fi lovit-o pe femeie în zona capului. Aceasta nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Până la acest moment, persoana vătămată nu a depus plângere penală”, precizează FocusPress.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel