O intervenție altfel a pompierilor din Botoșani. Cum au salvat o PISICĂ care a rămas blocată într-un copac. GALERIE FOTO

Pompierii din Botoșani au avut parte de o intervenție altfel.

Pompierii din Botoșani au intervenit pentru a salva o pisică care a rămas blocată într-un copac din curtea unui spital. Un medic i-a alertat și le-a spus că felina a urcat într-un copac și nu mai poate coborî. Întreaga operațiune a fost urmărită cu sufletul la gură de către pacienții spitalului.

"Uneori, şi necuvântătoarele au nevoie de ajutorul pompierilor. Salvatorii botoșăneni au intervenit, în această seară, pentru a salva o pisicuță care s-a urcat într-un copac înalt de cca. 15 metri, din curtea Secției de Pediatrie din municipiul reședință de județ. Un angajat al spitalului a cerut ajutorul pompierilor, după ce a auzit felina că miaună şi şi-a dat seama că nu poate să coboare. Cu ajutorul scării culisabile, unul dintre salvatori a reușit să aducă pisicuța din nou cu lăbuţele pe pământ. Întreaga operațiune de salvare a fost urmărită, cu sufletul la gură, de micuții pacienți, de la geamurile saloanelor. Pisicuța a rămas în grija angajaților de la spital, alături de alte feline "adoptate" de către aceștia.", au scris reprezentanții ISU Botoșani pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel