O cunoscută prezentatoare TV, însărcinată pentru prima oară

Frumoasa prezentatoare a emisiunii Focus Magazin, de la Prima TV va deveni mamă pentru prima oară. Vedeta TV este în culmea fericirii, în primăvara anului viitor va putea să își țină în brațe copilul.

UPDATE: Vedeta Prima TV a vorbit pentru DC News despre perioada de maternitate prin care trece și recunoaște că deși nu are pofte, îi este foame tot timpul. Pofte nu am, ci doar mi-e foame mai mereu, dar, de fel sunt o gurmandă. Insă gătesc în fiecare zi aproape și toată mâncarea gătită e sănătoasă, totul fiert sau la cuptor, nimic prăjit.

Diana Bart şi-a găsit liniştea alături de noul ei iubit, Mihai Dumitrescu. Vedeta a fost cerută în căsătorie într-un cadru romantic din Italia, iar nunta va avea loc anul viitor. Mai mult, Diana Bart a mărturisit că este însărcinată în patru luni.

„90% este fetiţă. Dar pot apărea surprize, voi mai face ecografii până atunci. Am vrut să nu anunţăm pentru că nu voiam să se întâmple accidente şi apoi să dau explicaţii. Dacă totul merge bine, voi naşte pe 18 mai. Şi tot anul viitor vom face şi nunta. Naşa copilului nostru va fi Anca Serea, colega mea de la Prima TV”, a declarat Diana Bart pentru Click.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel