Nu face patul și lasă fereastra deschisă, înainte să părăsești camera de hotel

Foto Pexels
Foto Pexels

Există un cod al bunelor maniere și cu privire la modul în care trebuie să lăsăm camera de hotel înainte de plecare.

Nu împachetaţi prosoapele murdare, nu lăsaţi gunoi în urma voastră

Cameristele spun că prosoapele folosite ar trebui adunate într-un loc, în cadă sau pe podeaua din baie, pentru a fi cât mai uşoară strângerea acestora. Evitaţi să le împachetaţi, deoarece veţi crea confuzie în privinţa utilizării lor. Nu vă lăsaţi gunoiul peste tot, cu siguranţă există coş de gunoi în cameră.

Nu faceţi patul

Personalul hotelier recomandă să nu pierdeţi timpul cu aranjatul lenjeriei de pat, pentru că aceasta oricum va fi strânsă.

Lăsați fereastra deschisă

Personalul hotelier trebuie să cureţe rapid camerele pentru ca alţi oaspeţi să poată face check-in-ul şi nu este întotdeauna uşor să ventileze spaţiul. Le vei face cu adevărat o favoare lăsând fereastra deschisă, notează Adevarul.

VEZI ȘI: Dacă ai următoarea zodie, vei fi pe cai mari! ”Nu ajungi de mâine Bill Gates, dar se întâmplă lucruri!”

 

Citește și - EXCLUSIV DCNews. Secretul italienilor. Naty Badea: Reguli pentru micul dejun în Italia

Naty Badea este scriitoare și corespondent din Italia pentru Antena 3, însă, înainte de toate, e un om special, care te fascinează încă de la primele cuvinte. După cum spunea într-un interviu, Naty Badea „a ars” fiecare etapă pentru a ajunge unde se află astăzi. Italia s-a numărat mereu printre destinațiile sale preferate pentru vacanțe, însă, de la a merge în vacanțe, până la a locui acolo e un drum lung.

Într-un interviu acordat DCNews, Naty Badea a explicat cum este să locuiască în Italia și care sunt principalele diferențe față de România. Răspunsurile, AICI!

În Italia, Naty Badea a învățat echilibrul, în ceea ce privește mâncarea: „Dieta mediteraneană este cunoscută ca fiind una dintre cele mai echilibrate și mai sănătoase diete de pe planetă. Italienii sunt obișnuiți să mănânce de calitate, nu mult. De aceea, trăind aici, ajungi să apreciezi altfel mâncarea și chiar și momentul mesei în sine.”

„Cel mai mult îmi place micul dejun luat în oraș la pasticcerie: cornetto și cappuccino”, a spus, pentru DCNews, Naty Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel