EXCLUSIV  Dacă ai următoarea zodie, vei fi pe cai mari! ”Nu ajungi de mâine Bill Gates, dar se întâmplă lucruri!”

Foto Pexels
Foto Pexels

O zodie primește cel mai important mesaj de la astrologul Daniela Simulescu.

„Cei care nu s-au gândit vreodată să strângă bani... este momentul să înceapă să o facă. Pentru cei care au fost bântuiți de anumite frici, frustrări, pot avea curajul să spună cel mai vulnerabil lucru din ei. Grijă la comenzi, rezervări, programări, taxe - verificați, reverificați! Profesional, anul acesta, sunteți pe cai mari! Dar cai mari nu înseamnă că de mâine ajungeți Bill Gates, ci se vor întâmpla lucruri acum pe care voi le vedeți normale, ele însă pregătesc ceva!”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens, despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie. 

Amintim că, în horoscopul pentru anul 2022, Daniela Simulescu a spus despre cei în zodia Gemeni că își pot schima parcursul profesional. „Îţi poţi schima cariera, locul de muncă, şeful, poţi deveni tu şef, poţi fi mai implicat în procesul profesional, poţi lua decizii importante. De ce spun că profesional se întâmplă lucruri importante în 2022? Pentru că Jupiter intră în casa a 10-a, casa carierei, a statutului, a autorităţii, a rolului nostru în societate. Jupiter te va ajuta foarte mult pe acest plan, mai ales dacă ţi-ai învăţat lecţia din 2021. Saturn, pe toată durata anului 2021 şi 2022 s-a  aflat şi se va afla în casa a 9-a, care are legătură cu lecţiile de viaţă, cu principiile noastre, cu limitele pe care le avem în absolut orice domeniu, adică până unde ne putem întinde. Deci, dacă în 2021 ai trecut prin multe lecţii, ai tras multe învăţăminte, ai trecut prin multe evenimente în care ai simţit că te-ai plafonat, în anul 2022 vei avea oportunităţi foarte mari”, a spus Daniela Simulescu.

„Atenţie! Ele vin pe moment şi te fac să crezi că poţi tot şi că poţi să iei mai multe joburi, parteneriate sau roluri şi să nu te simţi prin aprilie că poţi să faci de toate şi apoi să îţi dai seama că nu poţi să le faci aşa cum ar trebui. Anul 2022 spre asta o să vă împingă”, a avertizat Daniela Simulescu.

„În 2022, orice faceţi pe plan profesional este foarte expus. Şi, pentru că Saturn este în casa a 9-a, chiar şi ce nu este corect va fi expus”, a mai spus Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel