EXCLUSIV  Noul PNL. Mircea Diaconu: Adevărul se ascunde în cuvinte. E ceva infernal! - video

Mircea Diaconu
Mircea Diaconu

Mircea Diaconu a vorbit, la DC News, despre "noul PNL".

"Putem vorbi de noul PNL, nu eu o spun, s-a mai spus și dânșii o spun destul de des. Adevărul se ascunde sau doarme în cuvinte. Dacă e noul PNL, evident, că nu mai e vechiul PNL. (...) Cineva a intrat în casa lor, s-a așezat pe scaune, s-a așezat pe mese, în paturi. E altcineva. Și atunci comportamentul lor în clipa aceasta este de tipul haotic", a spus Mircea Diaconu în cadrul unui interviu acordat DC News.

"Un cetățean se duce spre un partid sau altul dintr-un motiv numit doctrină, soluție de a trăi, soluție economică, soluție morală. Fiecare are o soluție care-l definește ca doctrină. E varză, îmi pare rău. Liberalii nu văd aproape nimic de tipul ăsta, văd un fel de furie țintită numai pe povestea penalilor. Și aia trebuie discutată, trebuie luată în seamă, fără discuție, dar nu numai asta. Îmi pare rău. Într-un târziu, asta. Oamenii trăiesc, mănâncă, muncesc, fac copii - din astea decurg probleme. Ori, din când în când, câte cineva din societate care muncește mai devine și penal, dar mult mai rar. Cei mai mulți sunt la locul lor. Trebuie să ai soluții pentru cei care au nevoie de muncă. Cam asta este", a subliniat europarlamentarul.

"E ceva infernal"

"Pe de altă parte, văd niște măsuri luate de coaliția de guvernare, multe dintre ele sunt de tip liberal. Parcă a plecat fiecare din locul lui, dar nu a ajuns nicăieri, doctrinar vorbind. Asta creează o confuzie generală și o nervozitate, probabil, în spațiul politic, iată și motivul pentru care una-două le sare țandăra, se acuză reciproc, își fac plângeri. E ceva infernal!", a spus Mircea Diaconu.

Răspunsul complet, mai jos:

Interviul integral aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel