Niculae Bădălău nu este de acord cu excluderea lui Mihai Chirica din PSD

Preşedintele executiv al PSD, senatorul de Giurgiu Niculae Bădălău, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că primarul de Iaşi a avut o scăpare şi este suficient să fie schimbat din funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei Iaşi.

'Eu îl cunosc foarte bine pe domnul primar Chirica, am avut încredere în el, cred că are o scăpare de moment, la următorul Comitet Executiv voi discuta şi subiectul ăsta, dar, el fiind preşedinte interimar la Iaşi, consider că e suficient să îl schimbăm din funcţia de preşedinte pentru că nu îi face cinste', a spus Niculae Bădălău, citat de Agerpres.

El a menţionat că nu ia în calcul excluderea acestuia din PSD. 'Consider că excluderea e prea drastică, dar atât timp cât nu mai are o tribună şi nu mai are funcţia ca să ne spună ce să facem şi să emită de la Iaşi ceea ce trebuie să facă partidul...', a afirmat Niculae Bădălău.

Senatorul a adăugat faptul că în PSD este democraţie, dar lucrurile ar fi trebuit să fie discutate în Comitetul Executiv. 'Şi, în general, să ştiţi că în PSD este o democraţie, chiar uneori excesivă, dar consider că trebuia să vorbească în Comitetul Executiv. Eu, săptămâna trecută, personal l-am sunat şi l-am invitat să vină în Comitetul Executiv dacă are nemulţumiri şi să şi le exprime şi nu a a venit. Şi atunci e foarte greu, apreciem presa, dar nu poţi să-ţi spui părerile tale prin media, în presă să le comunici liderilor sau altcuiva. Mi se pare total lipsit de respect faţă de toţi membrii de partid', a mai spus Niculae Bădălău.

În final, preşedintele executiv al PSD a spus că acesta 'nici nu e un caz atât de important, e pur şi simplu o problemă internă care cu siguranţă se va rezolva'. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel