Nicolae Bacalbașa, ruleta rusească: „Cu un revolver. Eram beat”

Rodica Mitu / 02 ian 2018 / 16:35 Salveaza PDF Comentarii

Nicolae Bacalbașa, în emisiunea „Ediție Specială” cu Dana Grecu, a făcut mărturisiri în legătură cu un episod din trecutul său.

„Am făcut roulette rousse la Bangkok cu un revolver. Eram beat. Am ajuns medic de navă și m-am încuiat în cabină. Acolo sunt 37 de boli cu transmise sexuală și veneau fetele la vapor. M-a chemat comandantul să stau de vorbă cu polițistul. Și era polițistul care avea legat de brâu un revolver. Nu băusem de trei săptămâni. Și era niște whiskey într-o sticlă foarte bună. Nenorocitul pusese coniac trei stele care era metanol, ce porcării vrei. Cred că din chestia asta eram jumătatea beat, jumătate intoxicat.

Cum eram beat-mort, am făcut două chestii grave. M-am luat de Ceaușescu. Apoi m-am gândit dacă este cazul să sar în apă la Bosfor. Mi-am pus și problema asta. (...) Și am luat revolverul și am spus că fac ruleta rusească. Polițistul a luat repede cartușele și nu am apucat", a declarat Nicolae Bacalbașa.

[citeste si]

“Pe mare se mai întâmpla să se bea. Eu, în general, am încercat să mă țin departe. Mă încuiam în cabină. A fost un accident”, a mai spus acesta, marți, la România TV.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24