Nelu Ploieșteanu, PENSIE scandaloasă. Cât primea artistul după 55 de ani de muncă: Vai de capul nostru

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Nelu Ploieșteanu a făcut anunțul despre pensia pe care o încasează de la statul român, după o viață petrecută pe scenă. Dezvăluirea a fost făcută în luna martie, luna în care s-a infectat cu nemilosul virus.

Dan Negru, dezvăluire ÎNFIORĂTOARE după moartea lui Nelu Ploieșteanu. Ce i-a putut spune un medic: Fă-i un duş fierbinte și deschide geamurile, o să moară

Nelu Ploieșteanu a fost unul dintre cei mai mari cântăreți de muzică lăutărească din țară. Artistul a murit vineri dimineața, după ce a fost infectat cu SARS-CoV-2. 

În ultimul timp, Nelu Ploieșteanu se retrăsese la Slănic Prahova, acolo unde mai avea evenimente pentru a-și rotunji veniturile venite din pensie. 

"Aș muri de foame dacă n-aș cânta", afirma Nelu Ploieșteanu într-un interviu.

Ce pensie primea Nelu Ploieșteanu, după 55 de ani pe scenă

"În București nu mai am ce face, m-am mutat aici, cu soția, cânt la un local, de doi ani, este un loc de muncă sigur, nu-s probleme mari pe aici cu pandemia. Cânt zilnic, de la orele 18.00 la 20.00, merge bine, sunt mulțumit, Doamne-ajută! 

Aș muri de foame, vai de capul nostru, dacă n-aș cânta în local! Primesc o pensie de doar 800 de lei, după 55 de ani de muncă, pensii mici au și colegele mele, solistele Maria Dragomiroiu și Maria Cârneci", a declarat Nelu Ploieșteanu pentru playtech.ro, la începutul lunii martie.

Nelu Ploieșteanu, cuvintele grele prin care și-a prevestit moartea. Ce a spus pe 8 martie, la evenimentul unde s-a infectat FĂRĂ să știe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel