Nelu Ploieșteanu, cuvintele grele prin care și-a prevestit moartea. Ce a spus pe 8 martie, la evenimentul unde s-a infectat FĂRĂ să știe

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Nelu Ploieșteanu a murit vineri, 2 aprilie. Declarațiile sale de-a lungul timpului și în special din ultima vreme sunt incredibile, pare că și-a premeditat moartea. 

Dan Negru, dezvăluire ÎNFIORĂTOARE după moartea lui Nelu Ploieșteanu. Ce i-a putut spune un medic: Fă-i un duş fierbinte și deschide geamurile, o să moară

Muzica lăutărească, secerată de COVID-19 în doar o săptămână. Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă, dependenți de oxigen și MIRACOLE

- "Lăutarii nu îmbătrânesc niciodată, doar mor" a zis Ploieșteanu în trecut. 

- "Muzica lăutărească se ascultă și când ești fericit, dar și când ai o nenorocire în viață. Acest gen de muzică te liniștește sufletește.

Dacă aș lua-o de la început, aș face același lucru. Cu aceeași plăcere. Un lăutar are ocazia să facă oamenii să se simtă foarte bine", a mai spus.

La ultima sa apariție la Antena Stars, la sfârșitul lunii ianuarie 2021, înainte de infectarea cu SARS-CoV-2, Nelu Ploieșteanu a vorbit despre moarte, minuni și oxigen, elementele vitale care i-ar fi trebuit ca să poată învinge temutul virus. 

- "Eu am o credință în sufletul meu. Eu zic că dacă mâine se termină, e soare afară, nu-mi pare rău. Am făcut atâtea lucruri care mă bucură, ca și cum aș fi trăit 170 de ani. Dacă trăiește unul atât, nu face cât am făcut eu până acum", a spus el.

Nelu Ploieșteanu a murit. Elena Merișoreanu, enervată: Oamenii ăștia inconștienți, ei nu pricep?

Ce a spus Nelu Ploieșteanu la evenimentul la care s-a infectat FĂRĂ să știe

Nelu Ploieșteanu s-a infectat cu SARS-CoV-2 la o petrecere de 8 martie unde a fost invitat să cânte. 

- "Mă simt minunat! Vă mulţumesc din suflet şi vă aşteptăm încă ani buni înainte! Toţi oamenii care vin mă îmbrăţişează, dau mâna cu mine, ne-am sărutat. Chiar glumea doamna Andreea, şefa de aici: „Maestre, dar nu vă feriţi?”. „Nu mă feresc, doamnă, mă fereşte Dumnezeu”. Nu am avut nicio problemă", le-a spus atunci Nelu Ploieșteanu spectatorilor din restaurant.

Înainte de a fi intubat, Nelu Ploieșteanu le-a spus medicilor care este ultima sa dorință.

- "Ne spunea că e tare supărat că nu a mai ajuns la mormântul fiului său și îi spunea fiicei, care l-a însoțit la spital, să se ducă să-i aprindă o lumânare, când se va încheia carantina, în Jud. Ilfov", a spus un cadru medical zilele trecute.

"A fost o vindecare miraculoasă"

- "În urmă cu opt ani am suferit un preinfarct, mi s-a spus atunci că mi s-a sucit o venă. Iată însă că, la ultimele analize, nu mi-au mai găsit nimic, mi-au anulat și tot tratamentul. A fost o vindecare miraculoasă, fiul meu mă veghează din Cer!", a spus Nelu Ploieșteanu acum ceva timp.

Odată, întrebat dacă are regrete, maestrul a spus:

- "Există om să nu aibă regrete? Regret că nu mai sunt tânăr, ca să am multe gagici".

Mai mult, întrebat ce-și dorește de la viață, a spus: 

- "Sănătate și să-mi văd nepoții crescând. ”Aseară am fost la cârciumă. Lume multă, oameni puțini!”"

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy