Dior a lansat, în premieră, un parfum pentru bebeluși

foto: Freepik
foto: Freepik

Parfumul revoluționar este conceput pe bază de apă pentru a proteja pielea sensibilă a bebelușilor. 

Casa de modă de lux, Dior, a făcut un pas în lumea îngrijirii delicate a pielii bebelușilor, lansând o nouă linie destinată micuților cu pielea delicată, scrie The Business of Fashion. Colecția Baby Dior a născut multe controverse imediat după lansare, însă cele mai multe voci spun că o apă de parfum pe bază de apă nu este nici pe departe un pericol pentru pielea nonnăscuților. Selecția pentru baie aduce trei produse esențiale, create special pentru a asigura o îngrijire blândă și sigură pentru cei mici.

Primul este La Mousse Très Fondante, un demachiant cu spumă delicată, conceput pentru a fi utilizat pe păr, față și corp, menținând astfel pielea delicată și curată. Al doilea produs din gamă este L'Eau Très Fraîche, un demachiant cu efect calmant, adaptat pentru bebelușii cu piele sensibilă, care oferă o senzație reconfortantă și răcoritoare. Iar pentru hidratare, colecția include Le Lait Très Tendre, un lapte hidratant cu textură ușoară, perfect pentru a menține pielea catifelată și bine îngrijită.

Parfum cu "miros de obraji de nou-născut"

Pe lângă aceste produse esențiale pentru îngrijirea pielii, Dior a dezvăluit și un nou parfum destinat celor mici, numit „Bonne Étoile”, creat de celebrul parfumier Francis Kurkdjian. Acest parfum delicat este o apă de senteur, formulată fără alcool și cu o concentrație scăzută de uleiuri parfumate, fiind astfel potrivită și pentru pielea sensibilă a bebelușilor. Într-un comunicat de presă, Kurkdjian a explicat că aroma acestui parfum pentru copii este concepută să evocă simplitatea, naturalețea și confortul, amintind de mirosul delicat găsit pe obrajii unui nou-născut.

Acest nou parfum, bazat pe apă, este compus în proporție covârșitoare de 98% din ingrediente de origine naturală, conferindu-i o naturalețe și o blândețe ideale pentru pielea delicată a sugarilor. Recomandarea oficială a casei Dior este să aplicați delicat parfumul pe gâtul bebelușului sau să pulverizați câteva picături în cameră pentru a crea o ambianță plăcută și reconfortantă. Bonne Étoile încântă nu doar prin aroma sa delicată, ci și prin prezența sa vizuală, fiind disponibil în două culori fermecătoare - roz deschis și verde deschis. 

În ceea ce privește prețul acestui parfum exclusivist, Bonne Étoile poate fi achiziționat la un cost de aproximativ 250 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel