Nelu Ploieșteanu a murit. Elena Merișoreanu, enervată: Oamenii ăștia inconștienți, ei nu pricep?

Elena Merișoreanu transmite un mesaj dur după moartea lui Nelu Ploieșteanu. 

Vezi și: Dan Negru dezvăluie ce i-a spus un medic lui Nelu Ploieștean: Dacă vrei să scapi, fă-i un duș fierbinte și deschide geamurile. O să-l tragă curentul și o să moară

Cântăreața de muzică populară a transmis familiei lui Nelu Ploieșteanu condoleanțe și nu a terminat până nu a tras un semnal de alarmă pentru cei care care nu cred în COVID-19 și care ies în stradă să protesteze împotriva restricțiilor.

"S-a dus Cornelia, o mare cântăreață de muzică lăutărească, s-a dus și Nelu, of, Doamne, iartă-i și odihnește-i! Suntem mai săraci noi, care am fost colegi, dar și publicul. Este trist rău de tot! Îmi pare tare rău!", a declarat Elena Merișoreanu pentru fanatik.ro.

Muzica lăutărească, secerată de COVID-19 în doar o săptămână. Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă, dependenți de oxigen și MIRACOLE

Elena Merișoreanu, enervată. Mesaj dur la adresa protestatarilor

"Oamenii nu cred, dar eu când am văzut la Iași că au înjurat și au mers să protesteze la spital…  Știți ce le-aș face? Eu nu le-aș da amenzi, i-aș trimite o zi prin spitale, să vadă cum stau oamenii ăia, cu combinezoanele alea echipați, de nu beau apă, că nu am voie să meargă la toaletă. O zi să meargă să muncească acolo, să vadă ce înseamnă medici și asistente și infirmiere.

E foarte tragic că lumea nu crede. Nu o să scăpăm niciodată de pandemia asta, dacă nu știm să ne protejăm. Medicii își riscă viața. Dom’le, e lume în spitale unul peste altul și ei nu pricep? Oamenii ăștia inconștienți să stea numai câteva ore prin spital, ca să vadă cum e, că fără medici dublă ar fi mortalitatea", a completat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel