Ilona și Ristei, moment de încercare: "Mi-a dat fatala! Nu mă mai așteptam să mai vină o dată pentru mine… o damă goală!"

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1, vine cu o nouă transformare solicitantă pentru Ilona și Ristei. 

În ediţia ȋn care s-ar putea afla deja primii finaliști, ruleta le-a adus celor doi artiști un hit modern și o piatră de ȋncercare cu o piesă care a ȋnregistrat un adevărat success global anul trecut – Miley Cyrus – Flowers, și nu oricum, ci chiar de la ceremonia de decernare a premiilor Grammy. 

“Toată viaţa mi-am dorit să fiu artistă și să câștig premiul Grammy!”, a dezvăluit Ilona la antrenamentele de actorie, pentru ca Florin Ristei să mărturisească: “Mi-a dat fatala! Nu mă mai așteptam ca spre finalul emisiunii să mai vină o dată pentru mine… o damă goală! Nu mai vreau femeie!”.

"Tu ești singurul care ai făcut atâtea sacrificii pentru emisiunea asta!"

Colega sa i-a sărit imediat ȋn ajutor: “Părerea mea e că se va aprecia, pentru că tu ești singurul care ai făcut atâtea sacrificii pentru emisiunea asta!”. “Să mai ziceţi voi un bărbat care s-a ras sau și-a dat barba jos aproape ȋnainte de fiecare ediţie!”. 

Cum patru echipe și-au adjudecat ȋn palmares câte două victorii deja, până acum, dacă una dintre ele va câștiga sâmbăta aceasta, ȋși va asigura un loc ȋn marea finală, astfel că se anunţă o luptă aprigă: „Dacă trântim Michael Jackson cu piesa asta, iau canapeaua și mi-o pun ȋn cap de bucurie!”, a fost angajamentul pe care și l-a luat Ilona la antrenamentele de canto.

Cum se vor descurca cei doi artiști, dar și colegii lor, cu noile provocări primite la ruletă, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel