Natalia Oreiro a împlinit 45 ani. Cum arată, acum, actrița ce făcea furori în tinerețe cu frumusețea ei

Foto Pexels
Foto Pexels

Actrița și cântăreața Natalia Oreiro a împlinit 45 ani. 

Natalia Oreiro este într-o formă fizică de invidiat. Extrem de talentată și jovială, Natalia Oreiro este un model de eleganță și feminitate, fiind una dintre cele mai apreciate actrițe de telenovele ale tuturor timpurilor. Vedeta cu voce de aur a făcut o carieră și în muzică, dar și în actorie.

Odată cu aniversarea ei, artista a postat pe contul ei de Instagram o serie de fotografii din natură.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalia Oreiro|Наталия Орейро (@nataliaoreirosoy)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalia Oreiro|Наталия Орейро (@nataliaoreirosoy)

Natalia Marisa Oreiro Iglesias, cunoscută pe numele de scenă Natalia Oriero, s-a născut pe data de 19 mai în Montevideo, Uruguay, iar cariera de succes și-a început-o în telenovele, iar din 2008 s-a decis să se reprofileze și să joace în filme. În 2012, La Nación a numit-o regina telenovelelor.

La finalul anilor 90, cântăreața făcea senzație cu aparițiile sale și era una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele. A jucat numeroase roluri. Cel mai celebru rol este cel jucat în telenovela „Înger sălbatic”, unde a interpretat o tânără rebelă pe nume Milagros, care a provocat o adevărată isterie la nivel mondial. Pe lângă telenovele, Natalia Oreiro a fost și este cunoscută și pe plan muzical, fiind interpreta unor melodii care au făcut, de asemenea, înconjurul lumii.

De asemenea, Natalia Oreiro a mai jucat în seriale precum „Patito feo”, „Kachorra” și „Solamente vos”. Ultima telenovelă în care a apărut a fost „Entre canibales”, difuzată în anul 2015 de Telefe Argentina.

Citește și: Moment bun pentru căsătorie și o nouă casă! Schimbări pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Scorpion, Săgetător, Balanță, Pești

Citește și: Singurul bărbos din „marele” partid: Obedient, servil, premeditat şters, rămas neclintit în vitrina puterii. Ciachir: Venise de la social-democrați

Citește și: Noaptea Muzeelor, noaptea minții. De ce se înghesuie românii la muzee o singură noapte pe an. „E și un eveniment de fițe”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel