Naomi Muscă, de la Exatlon, adevărul din spatele camerelor

Naomi Muscă
Naomi Muscă

Naomi Muscă, ultima concurentă eliminată de la Exatlon, a revenit în țară și va da cărțile pe față în platoul emisiunii  „FanArena", de la 23:15.

Naomi Muscă,după cum o alintau Războinicii, a revenit în țară după ce a pierdut duelul pentru eliminare în fața Corinei Petruț.

Tânăra războinică a avut parte de mari emoții, fiind așteptată la aeroport de fratele ei mai mare, Eduard, de Războinicii Călin Novăcescu și Cătălin Dumitrescu, și de Faimosul Adrian Blidaru. Toți cei care au venit să o întâmpine au avut grijă să-i aducă multa ciocolată, spre marea bucurie a frumoasei atlete "Exatlon".

"A fost o experiență care m-a marcat, m-a ajutat să devin un om mai bun, să apreciez altfel lucrurile pe care le am acasă, să apreciez familia, să apreciez fiecare om în parte. Îmi pare rău că nu am mai stat, Corina a fost câștigătoare în acel duel, dar mă bucur că am fost acolo și că am avut câte ceva de învățat din fiecare secundă petrecută la ", a declarat Naomi Muscă.

(w670)

Războinica a precizat că, în ciuda conflictelor și reproșurilor primite din partea echipei, ea speră ca aceștia să redevină un grup unit și să câștige duelurile în fața Faimoșilor.

Care au fost cele mai grele momente pentru Naomi, cum au decurs „ostilitățile" dintre ea și restul echipei în spatele camerelor de luat vederi și ce planuri are pentru viitorul apropiat, aflați chiar de la ea, fosta concurentă fiind invitată în această seară, de la ora 23.15, "FanArena", emisiunea prezentată de Ilinca Vandici și Vladimir Drăghia, la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel