Mureş: Rectificare bugetară a CJ de peste 2,3 milioane de lei pentru aparatură medicală la Spitalul Clinic Judeţean

Consiliul Judeţean Mureş a rectificat, joi, bugetul judeţului cu suma de peste 2,3 milioane de lei, care a fost alocată de către Ministerul Sănătăţii pentru achiziţionarea de aparatură medicală la Spitalul Clinic Judeţean Mureş.

'Bugetul judeţului Mureş a fost rectificat printr-o hotărâre adoptată în şedinţa ordinară ce a avut loc joi în sensul includerii sumelor alocate de Ministerul Sănătăţii pentru finanţarea achiziţiei de aparatură medicală şi echipamente de comunicaţii în urgenţă în sănătate alocate Spitalului Clinic Judeţean Mureş.

Astfel, suma de 2.342.000 lei va fi utilizată pentru achiziţia de sterilizator cu abur, maşină de spălat şi dezinfectat instrumentar chirurgical, sterilizator cu abur de capacitate mică şi platformă electrochirurgicală', se arată în expunerea de motive a hotărârii Consiliului Judeţean Mureş.

Potrivit CJ Mureş, au fost incluse în buget sumele necesare încheierii parteneriatelor instituţionale pentru proiectele Siguranţa Comunităţii, Parteneriat pentru Operativitatea Structurilor de Intervenţie pentru Protecţia Cetăţeanului-2019, respectiv Siguranţa Cetăţenilor - Parteneriat în Slujba Comunităţii cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Horea' al Judeţului Mureş şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mureş. Consiliul Judeţean Mureş contribuie la realizarea acestor proiecte cu o sumă totală de 350.000 lei.

Tot în cadrul şedinţei de joi, CJ Mureş a aprobat indicatorii tehnico-economici ai investiţiei 'Canalizare pluvială în incinta Aeroportului Transilvania Târgu Mureş' la o valoare de 11.280.369 lei cu TVA inclus.

'În urma lucrărilor de reabilitare a pistei efectuate în cursul anului 2018 s-a ajuns la concluzia că este necesară o nouă instalaţie de canalizare, care să preia apele pluviale de pe pista de decolare - aterizare şi de pe viitoarele acostamente', a precizat CJ Mureş în expunerea de motive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel