Moţiune împotriva ministrului Educaţiei. PSD şi Pro România cer DEMISIA Monicăi Anisie - UPDATE

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Grupul Parlamentar Pro Europa a anunţat, miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, că depune o moţiune de cenzură împotriva ministrului Educaţiei, Monica Anisie. 

„Având in vedere haosul provocat în educaţie de ministrul Monica Anisie, vă anunţăm că deputaţii Grupului Pro Europa, împreună cu grupul PSD, depun astăzi o moţiune simplă. Astfel, motiunea intitulată "Pas cu pas, am ajuns în colaps educaţional, PNL a creat o Românie needucată", cerem constatarea eşecului, respectiv demiterea imediată a ministrului Educaţiei, Monica Anisie", a spus Titus Dobre, de la Pro România.

Spre deosebire de moţiunea de cenzură care duce la căderea Guvernului, moţiunea simplă are ca efect adresarea unui advertisment politic cu scopul de a remedia o situaţie eronată fără a creea de partea Guvernului obligaţia de a o respecta.

UPDATE: Moţiunea simplă împotriva ministrului Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie, va fi dezbătută de Camera Deputaţilor săptămâna viitoare, în şedinţa de luni, iar votul va fi dat miercuri, a decis Biroul permanent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel