Moarte suspectă a unui băiat de 11 ani într-o gară din Bistrița

ambulanta
ambulanta

Descoperire macabră în judeţul Bistriţa Năsăud. Un băiat în vârstă de 11 ani a fost găsit mort de familie, duminică, în gara Rodna Veche, cu urme de agresiuni, copilul fiind dezbrăcat de la brâu în jos.

Dispecerul de serviciu de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Bistriţa-Năsăud a declarat că, potrivit familiei, băiatul a plecat de acasă cu uratul sâmbătă seară, în Ajunul Anului Nou, şi nu s-a mai întors.

Duminică dimineaţă, tatăl copilului a pornit să îl caute prin sat şi l-a găsit mort în zona gării Rodna Veche, dezbrăcat de la brâu în jos şi cu urme de agresiuni pe corp. Acesta a anunţat Poliţia în jurul orei 16.00.

"Nu cunoaştem motivele pentru care ne-a anunţat doar la ora respectivă. Am trimis la faţa locului un echipaj care a început o anchetă şi medicii legişti care fac necropsia cadavrului. E posibil să fi fost agresat sexual şi omorât, să fi căzut dintr-un tren. Nu ştim până nu vom avea rezultatele medicilor legişti", a declarat dispecerul IJP Bistriţa-Năsăud citat de Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel