Moarte Răzvan Ciobanu. Vicol: Văd dosarul. Poziția corpului îmi arată că a fost scos din mașină

Laura Vicol
Laura Vicol

Laura Vicol, avocatul mandatat de familia lui Răzvan Ciobanu pentru a investiga moartea designerului, dar și o prietenă apropiată a acestuia, a declarat că miercuri va vedea dosarul și va afla planul anchetatorilor.

În acest moment, tot ce se spune despre existența drogurilor în corp sunt doar niște speculații. Nu au fost făcute analizele rapide în cazul lui. Așteptăm rezultatele toxicologice. Nu exclud varianta să i se fi pus ceva în pahar. Vreau ca toți cei care au intrat de curând să fie întrebați. Acești oameni au intrat în viața lui în septembrie - octombrie anul trecut. Nu am foarte multe informații, dar le voi prezenta organelor. Opinia mea este că ceva bizar în tot ce s-a întâmplat acolo. 

Nu am ce să reproșez celor care se ocupă de acest dosar cu excepția cercetării de la fața locului. Mâine o să văd dosarul și o să mă lămuresc exact care este planul dânșilor, a declarat Laura Vicol, prezentă prin legătură telefonică, la România TV.

'Ulterior a fost scos din mașină'

Într-un interviu acordat cu o zi în urmă jurnalistului Victor Ciutacu, Vicol afirma că poziția în care a fost găsit designerului indică faptul că ar fi fost scos de cineva din mașină.

O opinie personală, poziția în care a fost găsit mie îmi arată ca mâinile unui om care a stat cu mâinile prinse de volan și ulterior a fost scos din mașină. Am înțeles că a plecat cu acest domn Cercel din București. Răzvan nu se urca beat la volan, a spus Laura Vicol.

Vezi și: Oana Roman, după moartea lui Răzvan Ciobanu: Nu îmi doresc să mor aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel