Mirela Vaida, despre sarcină: "Mă simt însărcinată de vreo 2 ani"

Mirela Vaida
Mirela Vaida

Mirela Vaida va deveni în curând mămică pentru a treia oară. Deşi mai are puţin până când va naşte, actriţa este foarte energică. 

"Da, stiu!! Toata lumea ma intreaba cat mai am???? Ma simt insarcinata de vreo 2 ani, asa... si nu mai am rabdare!! Azi intru in saptamana 40 si ultima!! Il mai las nitel la “copt” si daca nu vrea singur, il scot cu forta la lumina! Asa mi-a facut si Vladimir!! Baietii astia... legati de mame pana in ultima secunda!!

Si ce credeti? Dansez in fiecare seara cu copiii in brate, sarim, fug dupa biciclete, ridic mobila, ma asez pe burta sa scot masinutele de sub pat, car sacose pline de cumparaturi, fac piata!! Maine merg la premiera musicalului We Will Rock You Romania, ca tre sa fiu la curent si cu asta, duc copiii la piscina, la balet, caut mobila pt noua casa... Si nimic!!! Bebe nu iese!!! Material rezistent, ce mai... Si atunci il las si eu in pace si vin la o cafeluta si un croissant, acum cat mai am putina liniste!! Promit ca va tin la curent! Multumesc pentru toate gandurile bune!!! Va puup!!", este mesajul Mirelei Vaida. 

Mirela Vaida mai are doi copii, o fetiţă şi un băieţel. Actriţa urmează să nască un băieţel. Mirela Vaida a participat Eurovision 2019 România, acolo a fost finalistă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel