MIRCEA DIACONU. Luptă strânsă pentru un concurs organizat de Mircea Diaconu

În ocolul României pe care l-a făcut în câteva zile, Mircea Diaconu a cunoscut o mulțime de oameni frumoși care i-au arătat cât de mult îl îndrăgesc. Pentru ei, maestrul a organizat un concurs inedit cu o singură regulă. Oamenii postau pe Facebook o imagine în care arătau cum l-au susținut pe Mircea Diaconu în cursa pentru un loc în Parlamentul European. 

Mariana Bicoiu, o susținătoare din Buzău de-a marelui actor, a reușit să strângă cele mai multe like-uri, peste 200,  cu o planșă în care era reprezentat celebrul ARO galben și alte elemente inedite. Tânăra a vorbit, pentru DC News, despre cadoul pe care i l-a pregătit cu migală marelui actor. Ana Diaconu a felicitat-o pentru munca depusă și i-a spus că este un cadou foarte frumos.

"Nu este un desen. Pe o bucată de pânză, am cusut cu margele de nisip de 2 mm, numele, mașina și stema Uniunii Europene, având culorile tricolore. Momentan nu l-am terminat. Ideea mi-a venit în perioada când am adunat semnături pentru Mircea Diaconu Eu realizez produse handmade și a fost foarte simplu. Un pic de imaginație și am avut în câteva ore acel rezultat. Mircea Diaconu nu știu dacă l-a văzut. Nu l-am terminat până a venit el la Buzău. Și nici nu l-am trimis încă. Ana a fost foarte încântată. Mi-a cerut acordul să posteze poza pe Facebook", a spus Mariana Bicoiu pentru DC News.

Toți participanții vor câștiga o carte cu autograful lui Mircea Diaconu

Chiar dacă inițial doar o persoană ar fi trebuit să fie premiată cu o carte cu autograful lui Mircea Diaconu, fiica maestrului a decis ca toți participanții să se bucure de un cadou.

"Cu scuzele de rigoare pentru întârziere, îi rog pe cei care s-au înscris în concursul "Alături de Mircea Diaconu" să ne trimita adresele complete pentru a le putea expedia premiile cuvenite. Având în vedere că lupta a fost strânsă, nu am avut suflet să alegem doar o persoană și am decis să-i premiem pe toți cei care s-au înscris", a scris fiica lui Mircea Diaconu pe Facebook.

VEZI ȘI: Mircea Diaconu locuiește într-o casă de poveste-FOTO

FOTO: Mariana Bicoiu Facebok

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel