Mircea Badea, teorie despre moartea lui Dan Condrea. De ce a schimbat mașinile

Mircea Badea și-a expus punctul de vedere în privința morții patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, în lumina celor prezentate la ”Sinteza Zilei”, acolo unde a fost prezentă și Gabriela Pelin, martorul-cheie în acest caz.

”Suntem siguri ca venea de la Ploiești? Doamna Pelin e chitită să ne demonstreze ca a fost un accident. Nu l-a văzut pe contrasens. În spatele dumneavoastră a apărut de undeva, nu se putea teleporta. De unde ar fi putut să ajungă? V-a depășit deci destul de lent. Dar în următorul kilometru s-a depărtat suficient de mult încât să nu vedeți accidentul. Undeva a fost, că nu putea să se teleporteze. Chiar dacă justiția a inventat telepatia, teleportarea...De ce nu se vede pe camere?” s-a întrebat Mircea Badea.

”Am o presupunere. El a plecat de acasă, nu cu Porsche Cayenne, cu care putea să se sinucidă liniștit. A plecat de acasă cu acel Opel pentru că nu mai avea încredere în mașina lui, pentru că avea tehnică (n.r. - tehnică de interceptare). A plecat să se întâlnească cu cineva. Undeva, într-un loc în mod evident ascuns, s-o fi întâlnit cu acel cineva. După aia s-a izbit direct în pom..” a subliniat Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel