Mircea Badea, impresionat: Mai există speranță

Mircea Badea a declarat, miercuri, în cadrul rubricii "Citizen Badea" din emisiunea "100 de minute" de la Antena 3, că a rămas impresionat de ceea ce a văzut azi-noapte pe internet. 

Realizatorul emisiunii "În gura presei" a ținut să comenteze în legătură cu unele dintre momentele speciale de la concertul Forza ZU din Piața Constituției, care a adunat peste 100.000 de oameni.

"Eu nu am fost la concert și nici nu am văzut secvențe până azi-noapte când m-am uitat pe net. Au fost niște surprize fabuloase, unele pentru cei din piață, altele pentru mine, care n-am fost în piață. A cântat Adrian Daminescu, dintr-o altă generație, în piață - WOW!. Au înnebunit cei din piață. Senzațional a fost și Florin Chilian, care și el a fost Dumnezeu pe pământ. A fost și el surprins că publicul acela, de copii practic, știa piesa lui. Și el a fost surprins, și eu am fost surprins. Există speranță dacă piața aia de copii a vibrat la piesa lui Daminescu și a știut piesa lui Chilian", a spus Mircea Badea.

Dorian Popa, Ruby și What's Up, Andra, Alex Velea și Antonia, Connect-R și Anda Adam, Carla's Dreams, sunt doar câțiva dintre cei peste 50 de artiști care au urcat pe scena de la Forza ZU, sâmbătă, în Piața Constituției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel