Mircea Badea: Îmi vine să votez cu 30 de mâini! Ca mine sunt mulți

Mircea Badea
Mircea Badea

„La mine lucrurile sunt simple: când suferă #rezist, mă bucur, când și-o fură #rezist, mă bucur”, a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii sale de la Antena 3, „În gura presei”.

„La mine un reper important în viață este #rezist, vreau să se tăvălească în chinuri", a declarat Mircea Badea. Acesta a abordat din nou subiectul referendumului pentru familie. „Sunt absolut chitit pe referendum. (...) Mă duc și votez „DA". Dar nu din cauza dumneavoastră (n.r. a cuplurilor LGBT), nu am nimic cu dumneavoastră. Mă duc din cauza lui #rezist și a lui Timmermans (n.r. prim-vicepreşedintele Comisiei Europene). Îmi pare rău că votez împotriva lucrurilor pe care le doriți dumneavoastră. Să nu o luați personal, nu cu dumneavoastră e problema", a spus Mircea Badea.

„Mă duc la referendum din cauza #rezist și votez „DA" din cauza lui Timmermans. Sigur, îl doare în cot pe Timmermans că votez eu. Dar ca mine sunt mulți", a afirmat acesta.

„Iar când văd videoclipul celor de la Papaya Advertising (...), prieteni, îmi vine să votez cu 30 de mâini. Dar s-ar anula votul, trebuie să fiu atent să pun doar o dată. Ia de aici. Ia-o pe asta", a zis Badea la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel