Mircea Badea: Îmi place Orban. Așa se face treaba!

Ludovic Orban  foto Agerpres
Ludovic Orban foto Agerpres

Mircea Badea a vorbit despre ultimele evenimente de pe scena politică și s-a arătat "încântat" de activitatea lui Ludovic Orban.

"Partea bună este că au reuşit să închidă dosarul lui Iohannis, chiar stăteam aşa în tensiune. Mi se zbătea inima. Mereu ziceam "ce s-o mai întâmplă cu dosarul lui Werner?". În sfârşit, ne putem apuca de reformă. Râde lumea. Problema acestei ţări, înainte de orice, de coronavirus, de rachete, este prostia de pe cocioc. Este atâta prostie încât... Eu nu ştiu cum mai #rezistăm. Nu cred că ţara asta va mai exista multă vreme că este imposibilă pentru ea însăşi.

"Aşa, da! Dă-i înainte cu tupeu"

Altfel, nu ştiu de ce e lumea îngrijorată de ordonanţele lui Orban. Mie îmi plac toate, sunt superbe, sunt fan. Aşa, da! Dă-i înainte cu tupeu. Sunt cel mai mare fan! Îmi place Orban, îmi plac miniştrii, îmi place cum a făcut 25 de ordonanţe într-o seară. Îmi place tot. Îmi place cum s-a închis dosarul lui Werner. Sunt fan! Aşa se face treaba, aşa e mişto!", a spus Mircea Badea, în emsiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel