Mioara Roman, pe ultimul drum: Traian Băsescu a trimis o coroană de flori. ”Regina Întunericului” a pregătit colivă acoperită cu foiță de aur

Foto cu rol ilustrativ: Pexels
Foto cu rol ilustrativ: Pexels

Într-o zi marcată de durere, cei dragi și admiratorii Mioarei Roman s-au adunat pentru a-i aduce un ultim omagiu celei care a fost o prezență puternică în peisajul cultural și social al țării noastre.

Înmormântarea a fost un eveniment ce a atras atenția prin solemnitatea și eleganța sa, fiind organizată în cel mai mic detaliu de către Gabriela Lucuțar, cunoscută în public sub titulatura de "Regină a Întunericului".

Fetele Mioarei au avut încrederea să îi încredințeze organizarea acestui moment deosebit lui Lucuțar, recunoscând expertiza și sensibilitatea ei în organizarea unor astfel de ceremonii, așa cum s-a întâmplat și în cazul regretatei cântărețe Ionela Prodan.

Pregătirile au început încă de dimineață, la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou din Capitală, unde oamenii s-au adunat pentru a-i aduce un ultim omagiu Mioarei Roman. Sicriul alb și florile albe au fost elementele ce au dominat atmosfera, reprezentând puritatea și trecerea în lumea de dincolo.

Un gest remarcabil care a atras atenția a fost coroana trimisă de fostul președinte Traian Băsescu, în ciuda unor trecuturi controversate. Cu mesajul simplu "Cu respect, Traian Băsescu", această coroană i-a luat prins surprindere pe participanți.

Printre cei prezenți la priveghi s-au numărat personalități marcante precum fostul soț, Petre Roman, și prieteni apropiați precum Mihai Mitoșeru. Gestul lor de a-i aduce un ultim omagiu, alături de alte coroane de flori venite din partea unor personalități precum designerul Cătălin Botezatu și familia Dichiseanu, a evidențiat impactul și influența pe care Mioara Roman le-a avut asupra vieților celor din jurul ei.

Slujba de înmormântare, oficiată de un sobor de patru preoți, a fost un moment solemn în care rugăciunile și cântările au adus alinare celor prezenți. La finalul ceremoniei, cortegiul funerar s-a îndreptat către Cimitirul Reînvierea, unde Mioara Roman a fost înmormântată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel