Ministrul Sănătății, desființat de un medic. Dovada că ar fi mințit

Roxana Neagu / 28 noi 2016 / 08:34 Salveaza PDF Comentarii

Ministrul Sănătății a spus că niciun leu nu va fi returnat, însă medicul Tudor Ciuhodaru comentează un document dat publicității semnat care arată că vor fi returnați 60 de milioane de euro către Ministerul de Finanțe. 

”Ministrul sănătăţii ştie doar să închidă spitale şi să taie. Inclusiv banii necesari tratamentul copiilor bolnavi de HIV/ SIDA. Inclusiv cei necesari pentru plata medicilor rezidenţi. Inclusiv cei necesari pentru personalul din UPU sau din cabinetele medicale din unităţile de învăţământ. Românii care nu au bani vor rămâne şi fără tratament şi fără medici. Ne-am întors în epoca guvernului PDL-Boc. Acum chiar că a înteles toata lumea: cât o sa fie la Guvernare PNL(PDL) şi acest ministru medicamentele din România vor fi mult mai scumpe decât în alte ţări ale UE, multinaţionalele din industria farmaceutică vor face profituri tot mai mari pe care le şivor scoate din ţară iar românii care nu au bani vor rămâne fără medicamente! Timp de 4 ani am avut 20 inițiative legislative ce prevedeau măsuri concrete în acest domeniu. 3 sunt deja adoptate iar altele în curs de adoptare. Printre ele cea privind alocarea a minim 6% din PIB pentru sănătate, scăderea TVA la medicamente, reglementarea asistenţei medicale şcolare, legea malpraxisului şi plata integrală a gărzilor medicilor rezidenţi, indiferent de anul de pregătire. Unele dintre ele sunt şi azi blocate la CCR de actuala guvernare.” subliniază medicul Tudor Ciuhodaru. 

Medicul UPU a adăugat că ”Sănătatea se tratează cu măsuri concrete, nu cu PR ieftin. Niciodată cu tăieri. Oricine poate înţelege asta. Chiar şi ministrul de la sănătate care se tratează oricând la AKH sau la Bruxelles.”. 

(w670)

(w670)

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27