Ministrul Prună: Nu aveam de ce să mă împac cu domnul Bejan

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a declarat marţi că trebuie să lucreze cu directorul general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, Cătălin Bejan, atât timp cât fiecare va fi în funcţie. Totodată, ministrul Justiției a susținut că nu avea de ce să se împace cu Bejan, întrucât nu s-a certat cu el, dar și că s-a grăbit atunci când a vizat înlocuirea acestuia.

'Eu cu domnul Bejan nu aveam de ce să mă împac pentru că nu m-am certat cu domnul Bejan. Noi aici discutăm despre relaţii instituţionale. Cred că şi eu şi domnul Bejan ne dorim să îmbunătăţim situaţia în penitenciare.

Am explicat care a fost poziţia mea, nu o să o reiterez. Eu trebuie să lucrez cu domnul Bejan şi domnul Bejan cu mine atât timp cât fiecare vom fi pe aceste funcţii, pentru că Ministerul Justiţiei este cel care coordonează activitatea ANP. Nu am altă soluţie.Nu foloseşte nimănui dacă mă încrâncenez într-o decizie pe care am vrut să o iau şi pe care, formal vorbind, nu am putut să o iau.

Citește și: Blaga: Tehnocrata de la Justiție este în campanie electorală

Nu mi-e ruşine sau frică să spun că m-am grăbit, nu am putut să cer această demisie în mod formal şi acum trebuie să lucrez cu persoana care e director general acolo şi înţeleg să o fac bine', a precizat ministrul Justiţiei, la finalul discuţiilor avute cu deputaţii din Comisia de abuzuri pe subiectul situaţiei din penitenciarele româneşti, citează Agerpres. 

Citește și: Ministrul Justitiei nu-l poate demite pe directorul Administrației Penitenciarelor

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel