Ministrul Educației: Clasa pregătitoare rămâne la școală

pricopie dece
pricopie dece

Ministrul Educației, Remus Pricopie, a fost invitat duminică la Realitatea Tv, unde a confirmat că nu există nicio modificare în sistemul educațional, iar clasa pregătitoare rămâne la școală.

"Clasa 0 a fost parte a ciclului primar, clasa 0 rămâne parte a ciclului primar. Schimbări, da, vor fi, dar nu în esenţă. Curriculumul rămâne acelaşi, profesorii rămân aceeaşi. Anul trecut au fost multe disfuncţionalităţi însă. Şi atunci nu e normal şi să vedem ce anume nu a funcţionat. Din punctul nostru de vedere ceea ce nu a funcţionat a fost pe relaţia cu părinţii, nu au primit informaţii la timp, nu au ştiut ce e de făcut. Până şi această opţiune şcoală-grădiniţă nu a fost bine înţeleasă. Vom încerca să vedem care sunt punctele lor de vedere. A existat şi un anumit tip de rigiditate legat de locaţie. Anul trecut nu au fost spaţii suficiente în şcoli. Iar aici trebuie să fim mai flexibili", a spus ministrul Educației, Remus Pricopie.

Ministrul a mai vorbit despre acest subiect și pe 13 ianuarie, la Rtv, unde de asemenea a precizat că mult discutata clasă 0 nu va trece la grădiniță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel