Ministrul Educației: Clasa pregătitoare rămâne la școală

pricopie dece
pricopie dece

Ministrul Educației, Remus Pricopie, a fost invitat duminică la Realitatea Tv, unde a confirmat că nu există nicio modificare în sistemul educațional, iar clasa pregătitoare rămâne la școală.

"Clasa 0 a fost parte a ciclului primar, clasa 0 rămâne parte a ciclului primar. Schimbări, da, vor fi, dar nu în esenţă. Curriculumul rămâne acelaşi, profesorii rămân aceeaşi. Anul trecut au fost multe disfuncţionalităţi însă. Şi atunci nu e normal şi să vedem ce anume nu a funcţionat. Din punctul nostru de vedere ceea ce nu a funcţionat a fost pe relaţia cu părinţii, nu au primit informaţii la timp, nu au ştiut ce e de făcut. Până şi această opţiune şcoală-grădiniţă nu a fost bine înţeleasă. Vom încerca să vedem care sunt punctele lor de vedere. A existat şi un anumit tip de rigiditate legat de locaţie. Anul trecut nu au fost spaţii suficiente în şcoli. Iar aici trebuie să fim mai flexibili", a spus ministrul Educației, Remus Pricopie.

Ministrul a mai vorbit despre acest subiect și pe 13 ianuarie, la Rtv, unde de asemenea a precizat că mult discutata clasă 0 nu va trece la grădiniță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel