"Mindfulness, ultima practică folosită pentru a ne salva viața sexuală". Oare ce motiv are Valerie Cioloș?

Dan Carp / 01 sep 2018 / 10:51 Salveaza PDF Comentarii

După ce soția lui Dacian Cioloș, Valerie Cioloș a scris pe facebook că va practica o tehnică de Mindfulness pentru a îndrepta starea de prezență către România, mulți s-au întrebat în ce constă de fapt această tehnică și ce presupune ea. Un articol în El Pais, publicat chiar ieri, oferă câteva repere importante. 

Articolul publicat în secțiunea de Lifestyle în varianta electronică al Pais, are următorul titlu: 'Mindfulness ultima practică folosită pentru a ne salva viața sexuală".

Iată traducerea a câteva rânduri din respectivul articol:

"Mindfulness promite să combată lipsa de dorință, anorgasmia sau disfuncția erectilă prin meditație și să regândească complet modul în care concepem relațiile sexuale.

Aplicată la sex, tehnic are are sens pentru că, așa cum explică Elena Requena"mindfulness-ul ne ajută să practicăm și să dezvoltăm acea atenție deplină care ar trebui să invadeze toate sferele vieții noastre" .

Mesajul lui Valerie Cioloș 

Reamintim că la începutul lunii august, Valerie Cioloș a anunțat pe Facebook că va practica Mindfulness pentru salvarea României, alături de alți practicanți. Ulterior, postarea a fost ștearsă de pe facebook.

Iată mesajul de atunci: 

"Astăzi, intre orele 20.55 și 21.25, voi practica o tehnică formală de Mindfulness și îndrepta Stare de Prezentă către România mea dragă, să fie trează, respectată și îndrăgită.

La unison cu alți practicieni de Mindfulness.

O rugăciune sau o simplă și frumoasă intenție, emisă în liniște este la fel, foarte binevenită. Vă alăturați?

#Prezenta #MindfulRomania #ICare #ImiPasa #BeBlessed", a scris soţia fostului premier, pe pagina sa de Facebook.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23