Mihai Răzvan Ungureanu preferă să lucreze în ţară

03032110-513307559
03032110-513307559

Primul ministru Mihai-Răzvan Ungureanu preferă so lucreze în ţară întrucât, susţine el, nu s-a putut despărţi de oraşul său natal, Iaşi.

Autor: Romulus Bălăşoiu

Aflat într-o vizită la liceul în care şi-a petrecut opt ani din viaţă - Colegiul Naţional Costache Negruzzi din Iaşi - premierul Mihai-Răzvan Ungureanu a spus că face parte din jumătatea celor 200 de colegi din promoţia 1987 care au rămas să lucreze în România, cealaltă jumătate fiind la muncă 'afară'.

'Vă mărturisesc că nu au fost puţine momentele când, primind invitaţii de a mă stabili în străinătate, fie ca profesor, fie ca în calitate de cercetător, am consumat nopţi de nesomn pentru a lua o decizie. În ultimii 20 de ani, am stat destul de mult timp afară, prima dată când mi-am pus această întrebare, răspunsul a fost simplu, nu mă pot desparte de oraşul meu natal. Pot să fac multe lucruri bune stând acasă şi luptând împotriva lucrurilor care nu ne plac. Nu consider că este un sacrificiu, ci, dimpotrivă, am ales bine, chiar dacă înseamnă şi consum nervos, oboseală, de multe ori insatisfacţii, dar cu atât mai dulce este victoria', a declarat premierul unei tinere care vrea să studieze la Cambrige.

De asemenea, premierul a recunoscut că deşi mediile sale erau peste 9,90, nu a fost un tocilar ci, dimpotrivă, a fost 'un licean foarte încântat de ceea ce înseamnă adolescenţa', informează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel