Mihai Gâdea, la "Sinteza Zilei", la New York, din studiourile Reuters

Mihai Gâdea, alături de alți colegi de la Antena 3, se află în aceste zile la New York, postul de televiziune fiind nominalizat la Ediţia a 35-a a Premiilor Emmy.

VEZI ȘI: Sorina Matei, de ziua sa: Îi mulțumesc lui Turcescu. Un cadou GROAZNIC

Din acest motiv, miercuri seară, Mihai Gâdea a moderat emisiunea "Sinteza Zilei" din studiourile Reuters. 

"Sunt multe motive de bucurie atunci când ne referim la Premiile Emmy. Nu știu cum să fac în să nu par foarte exaltat, dar din momentul în care ți se întâmplă un astfel de lucru... trebuie să te bucuri. Aceste lucruri s-au întâmplat pentru că noi toți, jurnaliștii de la Antena 3, am crezut într-o echipă de elită care poate aduce performanța și care poate aduce acel gen de jurnalism pe care ni-l dorim dintotdeauna", a spus Mihai Gâdea, miercuri seară la "Sinteza Zilei".

"În momentul de față, bucuria noastră este uriașă pentru că Antena 3 se află printre cele mai mari posturi din lume. Recunoașterea cu nominalizarea la Premiile Emmy este ceva uriaș. Faptul că faci parte dintr-o gală unde ți se confirmă că ești printre primii din lume este nemaipomenit. Desigur că visăm chiar și la premiu, dacă acest lucru se va putea și credem că există foarte multe motive pentru a se întâmpla acest lucru. În zilele în care vom fi în SUA, noi vom încerca să vă reprezentăm impecabil. Vom fi în cele mai importante medii și vă vom ține la curent cu se va întâmpla aici", a adăugat Mihai Gâdea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel