Urmărește emisiunea live


Mihai Fifor, exploziv: ”Guvernul Ghilotină” - Primul cap căzut „Salariile medicilor”, al doilea Unirea, al treilea portofelul românilor

Mihai Fifor, Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici FOTO AGERPRES
Mihai Fifor, Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici FOTO AGERPRES

„Când scriam că PNL aduce austeritatea, unii au zis că exagerez. Acum se vede că am avut dreptate”, a transmis, vineri, Mihai Fifor (PSD).

„După învestirea Guvernului Ghilotină, președintele Iohannis le-a spus premierului și miniștrilor săi: „La treabă!" Și s-au pus pe treabă... cu Ghilotina.

Primul cap căzut, „SALARIILE MEDICILOR", pe motiv că n-ar fi bani. Banii sunt, doar că trebuie redistribuiți între ministere.

Al doilea cap, „CASA DE COMERȚ UNIREA", rețeaua de depozite și magazine prin care fermierii români puteau vinde cetățenilor alimente proaspete și sănătoase, la prețuri decente.

Al treilea cap e chiar portofelul românilor. Premierul Ghilotină a anunțat REINTRODUCEREA TAXEI AUTO, pe care PSD o anulase în 2017 (odată cu celelalte 101 taxe).

Abia se încheiase în septembrie restituirea a peste 6 miliarde de lei încasați nelegal de la circa 2 milioane de români.

Când scriam că PNL aduce austeritatea, unii au zis că exagerez. Acum se vede că am avut dreptate.

Ce „capete" urmează?

Creșterea facturilor la gaze și curent, concedieri în masă, comasări de spitale, creșterea impozitării pe salarii și pe proprietate, anularea creșterii punctului de pensie și a salariului minim... și multe altele.

Vreți să opriți Ghilotina? Duminică și pe 24 noiembrie votați singurul candidat care se opune austerității, Viorica Dăncilă!”, a scris, vineri dimineață, Mihai Fifor pe contul său de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel