Mihaela Rădulescu, mit spulberat. Siluetă impecabilă la 48 de ani

La cei 48 de ani, Mihaela Rădulescu are o siluetă impecabilă. Vedeta recunoaște că este o persoană pofticioasă și își cere scuze în mod public nutriționiștilor pentru că dietele, din punctul ei de vedere, sunt o tâmpenie. 

Mihaela Rădulescu, mit spulberat. Siluetă impecabilă la 48 de ani. “Treaba cu dieta e o tâmpenie. Îmi cer scuze de la toți nutriționiștii. Știți de ce? Cea mai frumoasă dietă și importantă este fericirea. Dacă ești fericit și mulțumit, ești bine. În momentul în care te abții, dacă îți este poftă de sarmale, de exemplu, sau de parizer, cum e la mine și cum știu toți colegii mei că poftesc când vin în România, în momentul acela este nefericit, pentru că te frustrezi. Cea mai bună dietă este să mănânci tot ce-ți poftește inima, dar cu măsură, un pic din aia, un pic din aia…

Deci eu mănânc de toate, nu țin diete de niciun fel… Eu sunt pofticioasă și nu mă abțin de la nimic. Singurele lucruri pe care  încerc să nu le mănânc sunt chestiile prea grase sau prea prăjite în ulei.

Sport fac un sfert de oră dimineața, așa m-am obișnuit. Nu mă duc la o sală, n-am abonament la o sală pentru că nu am timp să mă duc”, a declarat Mihaela Rădulescu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel