Mick Jagger, operaţie la inimă. Medicii i-au dat undă verde

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Solistul trupei The Rolling Stones, Mick Jagger, a primit undă verde de la medici după intervenţia chirurgicală pe cord de luna trecută, informează contactmusic.com.

Rockerul în vârstă de 75 de ani, căruia medicii i-au recomandat o perioadă de odihnă în vederea recuperării după operaţia de înlocuire a unei valve cardiace, a fost declarat sănătos.

Mick este încântat să revină la starea de sănătate deplină şi se simte 100% după operaţie, a declarat o sursă pentru The Sun.

"Medicii sunt foarte încântaţi de evoluţia lui şi au fost bucuroşi să-l declare sănătos, a adăugat sursa.

Dieta sănătoasă a contribuit la recuperarea sa; el a luat-o uşor, s-a odihnit şi şi-a petrecut timpul bucurându-se alături de prieteni şi familie. Sperietura prin care a trecut i-a reamintit să aibă grijă de el", a declarat sursa apropiată citată de The Sun.

Concert The Rolling Stones, amânat

Ronnie Wood, chitaristul trupei, a declarat în luna aprilie pentru revista Hello! că Mick Jagger se simte foarte bine şi se recuperează după intervenţia chirurgicală pe cord.

The Rolling Stones a fost nevoită să amâne concertele din turneul No Filter Tour în Statele Unite şi Canada pe perioada tratamentului urmat de liderul formaţiei. Spectacolele ar putea fi reprogramate în luna iulie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel