Mehedinţi: Conflict în trafic între un pieton şi un şofer care consumase droguri şi alcool

Un şofer care a fost implicat într-un conflict cu un pieton într-o intersecţie din Drobeta Turnu Severin, după ce consumase droguri şi băuturi alcoolice, este cercetat în libertate pentru conducere sub influenţa alcoolului sau altor substanţe şi lovire sau alte violenţe. 

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mehedinţi, conflictul izbucnit între un conducător auto şi un pieton s-a produs luni, la intersecţia străzii Horia cu strada Numa Pompiliu, fiind aplanat de poliţiştii de ordine publică. Un tânăr de 29 de ani, aflat la volanul unui autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton şi între ei a avut loc un conflict verbal. Şoferul a plecat, însă a revenit în intersecţie unde l-a găsit pe pietonul în vârstă de 46 de ani şi au început să se lovească reciproc, menţionează sursa citată.

'Ambele persoane au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin, iar la testarea cu aparatul etilotest, conducătorul auto avea o concentraţie alcoolică de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, în urma testării cu aparatul DrugTest, bărbatul a reacţionat pozitiv la substanţe psihoactive, respectiv cocaină, motiv pentru care s-a procedat la recoltarea de mostre biologice', se precizează în comunicat. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracţiunile de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe şi lovire sau alte violenţe, ambii bărbaţi implicaţi în conflict fiind cercetaţi în libertate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel