Meghan Markle va produce un serial Netflix. Se confirmă temerile că a plănuit totul încă de la început?!

Foto: Instagram / Sussex Royal
Foto: Instagram / Sussex Royal

Meghan Markle va produce un serial Netflix.

Meghan Markle va crea şi va produce pentru platforma Netflix serial de animaţie care doreşte să stimuleze tinerele fete să se emancipeze şi care vor avea ca surse de inspiraţie personalităţi feminine din istorie, a anunţat miercuri fundaţia pe care ducesa o administrează împreună cu prinţul Harry, informează AFP, citează Agerpres.

Asemenea multor fete de vârsta ei, eroina noastră, Pearl, caută să se descopere pe sine încercând în acelaşi timp să facă faţă provocărilor zilnice, a precizat într-un comunicat ducesa de Sussex, care a născut recent o fetiţă.

Inspirată din mai multe personalităţi istorice feminine, eroina va învăţa treptat să-şi cunoască forţele şi să se emancipeze.

Nu a fost comunicată data la care va fi lansat serialul, care s-ar putea intitula Pearl.

Cine este coproducător



Cineastul David Furnish, soţul lui Elton John, este unul dintre coproducători.

Harry şi Meghan, care s-au mutat în California şi s-au retras din familia regală britanică, administrează fundaţia Archewell, organizaţie de caritate, dar şi o companie de producţie audiovizuală, care a semnat parteneriate lucrative cu platformele Netflix şi Spotify. 

Acest anunț vine după ce mai multe voci au susținut că renunțarea ei și a Prințului Harry la statutul de membri seniori ai Casei Regale și plecarea din Marea Britanie, a fost doar un plan pentru ca Meghan să se întoarcă la actorie și în lumina reflectoarelor.

Preparatul banal al lui Meghan Markle pe care Harry îl ADORĂ. Detaliul care răstoarnă orice așteptare

Meghan Markle este mamă și soție, așa că își răsfață adesea familia cu preparate făcute în casă delicioase.

Prințul Harry a dezvăluit felul lui preferat de mâncare, pe care Ducesa de Sussex i-l prepară ori de câte ori are ocazia. Mai mult, el a spus că Meghan este o bucătăreasă excelentă, scrie hellomagazine.com

Ei bine, se pare că Meghan Markle este expertă în banana bread, un fel foarte apreciat de englezi care constă într-un pandișpan pufos și umed, plin de banane și ciocolată.

Prăjitura este foarte ușor de făcut și rețeta poate fi îmbunătățită cu nuci, alune, unt de arahide, nuci pecan, merișoare, ciocolată și multe alte bunătăți.

Meghan preferă să adauge doar banane și încă două ingrediente în plus, care fac din acest desert preferatul familiei sale

În urmă cu câțiva ani, pe vremea când se aflau în turneu regal în Australia, Meghan a venit cu banana bread pe care o pregătise chiar ea la un picnic alături de o familie de fermieri de lângă Sydney.

Elaine Woodley de la acea fermă a fost foarte impresionată de faptul că Ducesa a gătit și a adus cu ea acest desert.

"Ea a spus că, dacă te duci în casa cuiva, aduci mereu ceva şi aşa a făcut. Era îngrijorată că a pus prea multe banane în ea, dar Ducele a spus că nu sunt niciodată prea multe banane în banana bread", a mărturisit Elaine Woodley.

În plus, Meghan adaugă bucățele de ciocolată și ghimbir, pentru o aromă în plus. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel